uploads/images/Subs.jpg

Beers Hypotheekadvies

Beers Hyptheekadvies opende zijn deuren in 2007 met toentertijd een revolutionaire dienstverlening. Als klant betaalde jij niet meer voor het aantal financiƫle producten dat werd afgesloten, maar voor onze werkzaamheden en dienstverlening ongeacht het aantal af te sluiten producten. In sommige gevallen is het namelijk niet noodzakelijk om bijvoorbeeld een verzekering af te sluiten maar is het verstandiger om niets af te sluiten.

Onze omzet is dus niet afhankelijk van het aantal verzekeringen, hypotheken of andere financiƫle producten die jij gaat afsluiten. Daarnaast zijn wij niet afhankelijk welke provisie de geldverstrekker of verzekeraar ons betaalt voor het afsluiten van deze producten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou een 100% onafhankelijk advies kunnen geven, omdat wij niet productgestuurd zijn en geen directe lijntjes hebben met geldverstrekkers en verzekeraars.

Hedendaags is ook de overheid tot het standpunt gekomen dat dit de enige manier is om onafhankelijk advies te kunnen geven. Met ingang van januari 2013 is daarom een verbod van kracht voor betalingen middels provisie voor complexe producten. Wij voelen ons daarin medegesteund door de overheid in onze dienstverlening.

Beers Hypotheekadvies zal deze dienstverlening daarom verder continueren en door de ervaring en kennis die de afgelopen jaren is opgedaan, zijn wij de juiste adviseurs voor jou!

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/V_OZipuA7nU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nieuws
Hypotheek: hoogte rente keuze rentevaste... {Meer}

Aantal woningen onder... {Meer}

aanbieding

Snel een afspraak?

Bel 0223-861425 E-mail Info@beershypotheken.nl