uploads/images/Actueel.jpg

Actueel

NIEUWS | NIEUWSBRIEF | ACTIE

financiële huishouden up-to-date


Houd u financiële huishouden up-to-date
Het is belangrijk dat u uw financiën regelmatig onder de loep neemt. Zo zorgt u ervoor dat u niet achter de feiten aanloopt en dat u maximaal gebruik maakt van fiscale en andere mogelijkheden. Hulp van een deskundig adviseur is dan zeer waardevol.

Uw persoonlijke financiële huishouden is opgebouwd uit verschillende onderdelen, waaronder een hypotheek en uw pensioen. Dit zijn belangrijke zaken: voor de meeste mensen is hun huis de grootste aankoop in hun leven. En met een pensioen zorgt u voor uw inkomen wanneer u niet meer hoeft te werken. Deze onderdelen tezamen bepalen hoe dus uw persoonlijke financiën eruit zien, nu en in de toekomst.

Momentopname
Wanneer u een belangrijke beslissing neemt, zoals het afsluiten van een hypotheek of van een aanvullende pensioenverzekering, neemt u een weloverwogen beslissing. U laat zich adviseren en houdt rekening met uw persoonlijke omstandigheden, uw wensen voor nu en voor later en met de wet- en regelgeving. Maar hoe goed u dat ook doet, het is en blijft een momentopname. En in de loop van de tijd kan er heel wat veranderen.

Wijziging in uw persoonlijke situatie
Neem uw persoonlijke situatie. Misschien gaat u na verloop van tijd samenwonen of trouwen, of besluit u juist alleen verder te gaan. Mogelijk komen er kinderen, krijgt u een andere baan of gaan uw kinderen, die tot dan toe altijd thuis woonden, op zichzelf wonen. En zelf wordt u ook ouder, waardoor uw eisen en wensen er anders uit kunnen komen te zien.

Wet- en regelgeving
Ook ten aanzien van de wet- en regelgeving kan er in de loop der tijd het nodige veranderen. Denk maar eens aan de aanpassingen in de hypotheekrenteaftrek of aan de wijzigingen op het gebied van het erfrecht.

Onvoorziene omstandigheden
Maar er zijn meer omstandigheden die kunnen veranderen. De hoogte van uw hypotheek in verhouding tot de waarde van uw woning, bijvoorbeeld. Of de premie van bepaalde verzekeringen zijn omlaag gegaan. Dit zijn allemaal veranderingen die u niet kon voorzien. En als u hier geen rekening mee houdt, zouden deze wijzigingen wel eens grote gevolgen kunnen hebben voor uw financiële toekomst.

Deskundig advies
Daarom is het van belang om uw financiële huishouden regelmatig kritisch tegen het licht te houden. En omdat het een zeer complexe materie is, doet u er verstandig aan hiervoor een deskundige adviseur in te schakelen. Veel adviseurs bieden de mogelijkheid hiervoor een abonnement af te sluiten. Op die manier zorgt u ervoor dat u maximaal profiteert van de (fiscale) mogelijkheden, nu en in de toekomst!

Nieuws
Hypotheek: hoogte rente keuze rentevaste... {Meer}

Aantal woningen onder... {Meer}

aanbieding

Snel een afspraak?

Bel 0223-861425 E-mail Info@beershypotheken.nl