uploads/images/Subs.jpg

Beeldvorming

Wanneer jij hebt besloten om samen met ons het verdere adviestraject in te gaan, volgt de fase van beeldvorming. Hierin gaan wij gedetailleerder jouw situatie en vraag inventariseren en maken wij aan het eind een analyse van de geïnventariseerde gegevens.

Inventarisatie
Wat wij belangrijk vinden is jouw kennis en ervaring op het gebied van hypotheken. Het is natuurlijk niet fijn om alles uitgelegd te krijgen als jij al bijna alles weet, maar andersom geldt dat natuurlijk ook. Mocht het jouw eerste of tweede hypotheek zijn dan leggen wij graag alles van A tot Z aan jou uit.

Daarnaast is het belangrijk om te weten wat jouw doelstellingen zijn: zie jij de woning als beleggingsobject, als tijdelijke woning om later jouw droomwoning te kunnen kopen, of wil jij later oud worden in de woning? Ook jouw financiële doelstellingen nemen wij door: vindt jij later belangrijker dan nu of wie nu leeft wie nu …..

Daarnaast inventariseren wij welke bestaande voorzieningen jij hebt en voor welke uitkeringen jij nu en in de toekomst in aanmerking komt.

Analyse
Hierin vertalen wij jouw relevante informatie, zoals persoonlijke doelstellingen, risicobereidheid en kennis en ervaring, naar de mogelijkheden voor een hypotheek. Hierbij betrekken wij ook jouw huidige en toekomstige financiële positie.

Nieuws
Hypotheek: hoogte rente keuze rentevaste... {Meer}

Aantal woningen onder... {Meer}

aanbieding

Snel een afspraak?

Bel 0223-861425 E-mail Info@beershypotheken.nl