uploads/images/Subs.jpg

Introductie

Een hypotheek sluit jij niet zomaar even af, het is een grote beslissing. Zeker als het jouw eerste hypotheek is. Het maandbedrag dat jij moet betalen en de manier waarop jij de hypotheek wilt gaan aflossen, hebben na het afsluiten van de hypotheek nog tientallen jaren gevolgen voor de hoogte van jouw besteedbare inkomen.

Jij wilt graag dat je inkomen ook in de toekomst stabiel is. Want er kan van alles veranderen. Jij gaat dan misschien minder werken, krijgt ontslag of wordt arbeidsongeschikt. En ook privé kan jouw leven veranderen, bijvoorbeeld omdat jij kinderen krijgt of door een scheiding of overlijden. Het zijn allemaal dingen waar jij rekening mee moet houden bij het kiezen van een hypotheek. Want als jij deze en andere veranderingen financieel kunt opvangen, heb jij in elk geval de zekerheid dat jij in jouw woning kunt blijven wonen.

Ben jij op zoek naar een adviseur die jou kan helpen de beste hypotheek voor jouw situatie te kiezen? Dan is Beers Hypotheekadvies jou graag van dienst. Neem contact op met één van onze ervaren, erkende hypotheekadviseurs en hypothecair planners. Zij kunnen samen met jou een gedegen financieel plan opstellen. Daarmee heb jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst de zekerheid dat jij in financieel opzicht klaar bent voor alles wat er op jouw pad komt.
Nieuws
Hypotheek: hoogte rente keuze rentevaste... {Meer}

Aantal woningen onder... {Meer}

aanbieding

Snel een afspraak?

Bel 0223-861425 E-mail Info@beershypotheken.nl