uploads/images/Subs.jpg

Spaarverzekering

Jij spaart via een levensverzekering voor de aflossing aan het eind van de looptijd. Jij spaart altijd precies de schuld bij elkaar.In de spaarhypotheek spaar jij in de levensverzekering tegen een rentepercentage dat gelijk is aan de rente op jouw hypotheek. Is jouw hypotheekrente bijvoorbeeld 5% voor 10 jaar vast, dan spaar jij de komende 10 jaar eveneens tegen 5%. Bovendien geschiedt dit sparen belastingvrij.

Rentewijziging
Als de rente na 10 jaar bijvoorbeeld stijgt naar 8%, dan zal de premie voor de levensverzekering dalen, aangezien jij vanaf dat moment tegen 8% gaat sparen om het eindkapitaal te behalen. Hoewel de rentebetaling op jouw hypotheek is gestegen, zal uw maandlast toch ongeveer gelijk blijven, aangezien jouw spaarpremie omlaag gaat. Het kan ook gebeuren dat de rente omlaag gaat; in dat geval zal jouw spaarpremie juist wat hoger worden. Met de spaarhypotheek blijven jouw maandlasten dus altijd ongeveer gelijk; bovendien is jouw uitkering aan het eind van de looptijd gegarandeerd.
Als de rente bij aanvang van de lening laag is, kan geadviseerd worden de rente voor een lange tijd vast te zetten. Daardoor wordt de (aftrekbare) rente namelijk wat hoger en de (niet aftrekbare) spaarpremie wat lager; bovendien weet jij voor lange tijd wat jouw maandlasten zijn

Nieuws
Hypotheek: hoogte rente keuze rentevaste... {Meer}

Aantal woningen onder... {Meer}

aanbieding

Snel een afspraak?

Bel 0223-861425 E-mail Info@beershypotheken.nl