uploads/images/Subs.jpg

Traditioneel levenhypotheek

De traditionele levenhypotheek is een hypothecaire lening die wordt afgelost in combinatie met een gemengde verzekering. Een gemengde verzekering kan enerzijds worden gebruikt om de financiële gevolgen van overlijden af te dekken en anderzijds om op de einddatum van de lening (een deel) af te lossen.In plaats van betaling van aflossing aan de hypotheekverstrekker betaal jij periodiek een premie aan de verzekeraar. De premie bestaat uit twee bestanddelen:

  • een premie voor een overlijdensrisicoverzekering, waardoor de lening geheel of gedeeltelijk kan worden afgelost bij overlijden.
  • een premie waarmee wordt gespaard om aan het einde van de looptijd de lening te kunnen aflossen (dus de uitkering bij leven).

De verzekering zelf geeft aan het einde van de looptijd een gegarandeerde uitkering. Daarnaast deel jij mee in het extra rendement dat de verzekeraar weet te behalen op de beleggingen. Bij het afsluiten van de verzekering wordt gerekend met een bepaald minimum rendementspercentage van bijvoorbeeld 5%. Leveren de beleggingen meer op dan 5%, dan deel jij mee in dat extra rendement. De winstdeling wordt elk jaar vastgesteld en aan de gegarandeerde uitkering toegevoegd.Nieuws
Hypotheek: hoogte rente keuze rentevaste... {Meer}

Aantal woningen onder... {Meer}

aanbieding

Snel een afspraak?

Bel 0223-861425 E-mail Info@beershypotheken.nl