uploads/images/Subs.jpg

Financiele rust

Een overzichtelijk en duidelijke financiële huishouding vormt één van de pijlers voor een onbezorgde toekomst. Is het niet fijn om elk moment van het jaar inzage te kunnen krijgen in jouw financiële situatie? En daarnaast de zekerheid te hebben dat alles goed geregeld is?

Middels Beers Hypotheekadvies is dit mogelijk, wij monitoren jouw financiële situatie gedurende jouw leven. Wij houden bij hoe jij er bij verschillende inkomenswijzigingen financieel voorstaat; overlijden, pensioen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, scheiding, zwangerschap of een andere baan.

Jouw persoonlijke situatie is vanaf het afsluiten van een financieel product namelijk continu aan veranderingen onderhevig. Ook worden financiële producten verder doorontwikkeld, waardoor er betere opties op de markt komen dan er toentertijd aanwezig waren. Daarnaast wijzigen rente, premies of voorwaarden ook gedurende de looptijd, waardoor jij nu nog lagere maandlasten kan krijgen.

Jij kan van te voren kiezen welke dienstverlening jij verwacht van Beers Hypotheekadvies en welke zaken jij zelf kan regelen en welke wij dienen over te nemen. Zodoende houdt jij zelf de touwtjes in handen maar zorgen wij samen voor financiële rust!

Voorbeeld klantmap